سند ارتقای زنان و خانواده تا ۱۴۰۰ باید مدیریت شود-راهبرد معاصر

سند ارتقای زنان و خانواده تا ۱۴۰۰ باید مدیریت شود

مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری تهران با توجه به تصویب سند ارتقای زنان و خانواده گفت: این سند باید تا سال ۱۴۰۰ مدیریت شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۹ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 21
کد خبر: ۲۵۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ ثریا شارقی روز دوشنبه در نهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران افزود: برای نخستین بار سند ارتقاء زنان و خانواده استان به طور ویژه در شورای برنامه ریزی استان مطرح و در دستور کار قرار گرفت،  در این طرح با توجه به برنامه ششم توسعه براساس چند اصل قانون برنامه ششم به مسائل زنان پرداخته شده و این سندکامل کننده اسناد دیگر است.

 

وی در خصوص اورژانس اجتماعی نیز با بیان اینکه توجه مدیران باید به اورژانس اجتماعی جلب شود، تصریح کرد: بیشترین تماس ها به اورژانس اجتماعی از شهرری، تهران و شمیرانات با توجه به جمعیت بالای این مناطق صورت گرفته است.

 

شارقی ادامه داد: بیشترین دلایل تماس با سامانه ۱۲۱ اورژانس اجتماعی در خصوص اختلافات حاد خانوادگی، کودک آزاری، کودکان کار و خیابانی و همسر آزاری بوده است.

 

وی با بیان اینکه براساس استاندارد بهزیستی، برای هر اورژانس اجتماعی به ١٢٠ نیرو نیاز است،  گفت: ساختار نیروی انسانی مطلوب نیست و با توجه به نوع مدرک و کاری که انجام می دهند حقوق آنها کافی نیست.  

 

شارقی گفت: با توجه به میزان تماس ها و نیاز استان در اطلاع رسانی باید نیروی انسانی، زیربنایی و تجهیزات این اورژانس ارتقا یابد.

 

همچنین مدیرکل زنان و خانواده استانداری تهران در خصوص انتصاب زنان در دستگاه های اداری خاطرنشان کرد: در بحث انتصاب زنان در دستگاه های دولتی طبق قانون ٣٠ درصد از نیروهای سازمان ها و ارگان های دولتی باید زنان باشند.

 

شارقی از استاندار خواست به اداراتی که در انتصاب زنان کوتاهی می کنند تذکر دهد گفت: بنده با مدیر کل سازمان و ارگان های دولتی در این خصوص مذاکره داشته ام  اما وضعیت مطلوب اتفاق نیافتاده است.

 

وی افزود: در استانداری تهران پنج مدیرکل یعنی ٢٨ درصد نیروها بانوان هستند و از ٣٢ دستگاه ١۵ دستگاه انتصابی در حوزه مدیریتی برای بانوان نداشته اند و در دانشگاه ها نیز به جز رئیس دانشگاه الزهرا که بانو است در دیگر دانشگاه از ظرفیت زنان استفاده نشده است.

 

شارقی گفت: وضعیت در دانشگاه ها بغرنج و حضور زنان ضعیف است در شهرداری تهران نیز انتصاب زنان ضعیف است باید بخشنامه ای تدوین شود تا هر مدیرکلی نیرو بانو جذب نکردند یک نیرو زن به جای وی منصوب شود.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار